Forside Nyheder

Vi bliver snydt for Lumia 928 i første omgangGalleri: Nokia Lumia 928


 


Nokia har nu sendt den nye Lumia-model på gaden i USA. Men i første omgang bliver vi snydt for den i Danmark.


Der har ikke været ret meget blæst om Nokia Lumia 928 i Danmark, fordi telefonen er lavet til det amerikanske marked, og endda specifikt til en enkelt operatør: Verizon, der er Vodafones amerikanske søsterselskab.


Men for nogle vil der alligevel være lidt grund til at ærge sig over, at vi i første omgang ikke får telefonen at se i Danmark. De små forskelle mellem Lumia 920 og 928 vil nemlig være at foretrække for nogle, mens andre vil være glade for at slippe.


Om man er til OLED-skærme frem for IPS LCD-skærme eller omvendt, så er det et faktum, at 928?eren har en OLED-skærm, hvor 920?eren har en IPS LCD-skærm. Ifølge specifikationerne er begge skærme 4,5 tommer store og har samme 1280×768-opløsning, men 928?erens skærm må alligevel være en lillebitte smule mindre, for dens PPI er angivet til 334 mod 920?erens 332.


Vægten er dog der, hvor 928?eren har den største fordel frem for 920?eren. Den vejer 23 gram mindre, til trods for at den stadig understøtter trådløs opladning. 928?eren er en lille smule mere kantet i designet, hvilket nogle sikkert vil foretrække, og så er den 0,3 mm tyndere, 2,7 mm højere og 1,8 mm smallere end 920?eren.


928?eren ville faktisk kunne markedsføres som en 3G-telefon i Danmark. Hos Verizon kører den på CDMA-netværk, men den kan også køre GSM/UMTS på 900/1800-frekvenserne. Den kører dog på 700 MHz LTE, så den del kan ikke bruges i Danmark.

Annonce