Forside Indhold og distribution Film

YouBio klar til Android


 


Nu kan streamingtjenesten YouBio også tilgås fra Android tablets og smartphones. Første beta-version er klar.


Så er der godt nyt til film- og seriefans med Android-enheder. YouSee lancerer i dag en app til Android-styresystemet, der gør det muligt at streame film og tv-serier fra YouBio til tablet og smartphone fra f.eks. Samsung, HTC m.fl.


“Vi har en målsætning om, at YouBio skal være tilgængelig på alle vigtige platforme. Lanceringen af en app til Android er et meget vigtigt skridt for os, fordi YouBio nu kan anvendes på de fleste af de smartphone og tablet, der er på markedet i dag”, siger udviklingsdirektør Anders Blauenfeldt, YouSee.


Android-app’en, der i første omgang lanceres i en beta-version, får samme brugerflade og funktionalitet som den app, der i forvejen findes til styresystemet iOS fra Apple, dvs. på iPad og iPhone.


Ud over at give adgang til YouBio, indeholder app’en også mulighed for at streame live-tv fra YouSee. For at streame tv skal man have abonnement på bredbånd fra YouSee.


Anders Blauenfeldt siger, at YouSee vil fortsætte med at bringe YouBio ud på nye platforme, herunder også til Smart TV og til spillekonsoller.


 
Galleri: YouBio til Android


 


Tilgængelighed


Hent YouBio til Android i Google Play


 

Annonce:
Forrige artikelApple tæller ned til app-download nr. 50 mia.
Næste artikelTablet-markedet i voldsom vækst
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.