Forside Nyheder

Amazon AutoRip kommer til Europa


Amazon AutoRip er netop kommet til Storbritannien ? og dermed måske også til Danmark.


Har du købt CD?er eller vinylskiver fra Amazon UK siden 1999? Så skal du måske lige tjekke din Amazon Cloud Player. Den kan nemlig være blevet fyldt med musikken, du har købt i fysisk format, men denne gang i mp3-form.


Amazon AutoRip har i flere år givet amerikanske Amazon-kunder mp3-filerne med gratis, når de køber musik på et fysisk format. Tjenesten går helt tilbage i ens købshistorie til 1999 – det år, hvor deling af mp3-filer blev mainstream på grund af Napster.


Amazon AutoRip er nu kommet til Amazon UK, Amazons britiske butik, som de danskere bliver omdirigeret til, når de besøger Amazon-butikken. I pressemeddelelsen fra Amazon står der ikke noget om, at tjenesten er forbeholdt de britiske brugere, tværtimod siger Amazon-chef Jeff Bezos, at det gælder for ALLE kunder på Amazon.co.uk.


Der kan dog tit være rettighedsvanskeligheder involveret, og før deadline er det ikke lykkedes for Recordere.dk at be- eller afkræfte, at tjenesten også gælder for danske brugere. Tjenesten gælder også kun for et begrænset antal udgivelser, lige over 350.000 af slagsen.


Så hvis nogle af Recordere-læserne pludselig har fået bonus i deres Amazon Cloud Player-lager, så giv endelig lyd i kommentarsporet.

Annonce