Forside Nyheder

Bærbar musikafspiller i studiekvalitetGalleri: Astell & Kern AK100


 


Astell & Kern AK100 og Ak120 er kommet til Danmark, og byder på highend audio på farten (studiekvalitet).


De bærbare musiksystemer fra Astell & Kern afspiller musikken i Studio Mastering Quality Sound (MQS), det er musikfiler i op til 24 bit/192 kHz.


Det er rundt regnet 6,5 gange så meget lyd som en standard CD, og endnu mere end hvis det er MP3 m.v. Dette giver en helt anderledes realistisk, naturlig, detaljeret og storslået lyd.


24 bit/192 kHz er ikke noget nyt i forhold til hjemmets bedre streamere, men det er ikke normalt at finde den slags lækkerier i en bærbar musikafspiller.


Men der er heller ikke tale om hvilken som helst afspiller. Astell & Kern er, hvis vi skal tro nogle af de internationale musik- og audiomagasiner der har testet den, en kandidat til prædikatet “verdens bedste bærbare musikafspiller”.


Teknisk indeholder Astell & Kern det bedste mulige, hjertet er Wolfson elektronik (verdens “bedste” portable DAC), 32-64 GB lagerplads, der kan udvides til 96-192 GB (afhængig af model).


Matrialevalget er børstet sort aluminium, og designet brydes af en analog inspireret volumenkontrol. Iøvrigt et design der vandt prisen “reddot design award 2013”. Som tilbehør fås en taske i eksklusivt læder.


Betjeningen sker via en højopløst IPS touch-skærm, og den kan bruges både som bærbar musikafspiller og som high-end musikkilde i et stereoanlæg.


 


 
Galleri: Astell & Kern AK100


 


Pris og tilgængelighed  • AK100 (32-96 GB) kr. 5.300,-
  • AK120 (64-192 GB, Dual DAC) kr. 9.800,-

Forhandlere i Danmark:  Scala HiFi Århus, HiFi Forum Frederiksberg, Audio Consult København, HiFi Huset Gentofte.

Annonce