Forside Nyheder

Her er Apples iPhone-planer
iPhone 5 


Kilder afslører Apples iPhone-planer overfor Reuters. Der kommer to nye modeller i år, og til næste år vokser de.


Nu har vi fået set det nye iOS7, så mangler vi at se den eller de nye iPhones som traditionen tro lanceres samtidig med det. Kilder fortæller om planerne til Reuters.


Til efteråret vil vi se en ny iPhone 5S, i samme design som iPhone 5. Farverne bliver også de samme, sort og hvid, dog er der også et rygte om en champagne/gylden farve. Derudover lanceres en billigere mellemklasse model med plastichus, der kommer i 5-6 forskellige farver.


Men kilder med kendskab til Apples planer fortæller også om de større iPhone-modeller der lige nu er under overvejelse i Cupertino. Ikke som erstatning, men som suplement.


Apple er nemlig på vej væk fra den gamle strategi med én iPhone om året. Derfor overvejes lige nu både en model med 4,7″ skærm og en gigant-iPhone med 5,7″ skærm, fortæller kilder med kendskab til planerne.


Det er både kilder i hjemlandet og kilder i det asiatiske produktionsmiljø, som Reuters har talt med. Det hele handler om at give Samsung konkurrence, på deres succes med store telefon-modeller.


Forleden blev Apples topboss Tim Cook spurgt om hvorfor de ikke har lanceret flere størrelser iPhones, og svaret lød: “Vi har ikke hidtil. Det udelukker ikke fremtiden”.


Han uddybede at Apple, med forskellige iPod-modeller, dækkede flere kunders behov. “Så spørgsmålet er, om vi er nået til det punkt at vi behøver samme for iPhone for at dække flere behov”, lød det fra Cook.


Overvejelserne om at udvide lineup af iPhone-modeller med større udgaver vil dog ikke få betydning i år. Her gælder det de ovenfor omtalte modeller, der har samme skærmstørrelse som iPhone 5.

Annonce