Forside Nyheder

Hvad vil Facebook lancere 20. juni?


Selvom Facebook efterhånden har en del fejlskud i rygsækken i forhold til lancerede projekter, fortsætter de ufortrødent.


Selvom Facebook Home, HTC First og diverse redesigns ikke har været specielt populære, har Facebook åbenbart stadig masser af store idéer, de gerne vil dele med verden. 20. juni har de i hvert fald inviteret til pressemøde i hovedkvarteret i Menlo Park i Californien, hvor man kan komme og høre om en ?big idea?, der er blevet udviklet af et lille hold hos det sociale netværk. Det skriver ABC News.


Facebook-statistikkerne viser lige nu, at antallet af brugere på netværket vokser, men at de unge er ved at finde nye græsgange, når det gælder sociale netværk. Derfor har Facebook hårdt brug for at vise fremdrift i udviklingen af nye koncepter.Derfor har Facebook bl.a. for nylig inkluderet muligheden for Twitter-agtig hashtagging i status-opdateringer, samt nye features på den mobile platform.


Facebook mener åbenbart det med kaffen alvorligt, siden de har sat en kaffekop-ring på invitationen. Måske er det nye produkt en særlig Facebook-kaffe?

Annonce