Forside * Nyheder

Logitech: Vi beholder fjernbetjeningerne


Logitech Harmoby Ultimate Hub omdanner din smartphone til en universalfjernbetjening


 


Godt nyt for Harmony-fans. Logitech beholder aligevel fjernbetjeningerne, og er klar med en ny til smartphones.


Efter et skuffende regnskab i 4. kvartal 2012 besluttede Logitech at rydde op. Nu skulle divisionerne for fjernbetjeninger og overvågningskameraer ofres, så der igen kunne rettes op.


Her 5 måneder efter den udmelding lyder der nye toner. Logitech beholder fjernbetjeningerne, og begrunder det med at de nye Harmony Ultimate produkter fra april har vendt skuden, så de nu igen ser lyst på fremtiden.


Den glædelige meddelelse for Harmony-fans fejres tilmed med et nyt produkt i Ultimate-serien. Det er Logitech Harmony Ultimate Hub, der omdanner almindelige smartphones med Android eller Apple iOS til universal-fjernbetjening.


Men en Ultimate Hub i stuen kan der kontrolleres op til 8 apparater, med seneste muligheder for tryk og svirp og 50 ikoner til favoritkanalerne. Logitech-enheden kan både styre enhederne via IR (infrarød) og Bluetooth, så PS3 m.fl. også kan styres. Og så kan den bruges i et skab eller et andet rum også, da forbindelsen til/fra smartphones sker via WiFi.


Prisen på den nye Hub er ikke oplyst.


 


  

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.