Forside Nyheder

Microsoft bekræfter: Xbox One skal være på internettet for at virkeGalleri: Xbox One


 


Det bliver kun muligt at spille på den nye Xbox One, mens den er forbundet til internettet.


Så lod Microsoft bomben falde, der bliver ingen offline adgang til Xbox One. Ihvertfald ikke mens du spiller over længere tid.


Microsoft har nu åbnet et nyt website, hvor de fortæller om de nye licensbetingelser for Xbox-spil, og her forklarer de at Xbox One skal have adgang til at forbinde til internettet hvert døgn, for at spillene fortsat fungerer.


Dette selvom spillet er købt fysisk. Når først spillet er indlæst, så kræver Xbox adgang til internettet for at du kan spille det.


Hvorvidt det tillades at 1) give en kopi af spillet til en ven og 2) sælge spillet på brugtmarkedet er helt op til spiludvikleren. De kan tillade at:


1) Du giver en kopi af spillet til en ven, dog betinget af at denne har været din ven i Xbox-universet i mindst 30 dage, og det vil kun være muligt at give én kopi væk. Og altså kun hvis spiludvikleren tillader det.


2) Spil baseret på fysiske skiver kan sælges på brugtmarkedet, men kun igennem forhandlere der deltager i samarbejdet. Dog vil Microsoft ikke tage penge for denne service.


Til gengæld kan op til 10 familiemedlemmer spille med på dine delte spil, også fra helt andre Xbox One konsoller.

Annonce