Forside Nyheder

Microsoft rydder op efter Windows Phone lækageGalleri: Windows Phone 8.1 screenshots


 


Opdateret mandag kl. 1 (se nederst)


Lækkede billeder af en ny Windows Phone software viser flere nyheder.


Der er lækket en stribe screenshots der angiveligt stammer fra en endnu ikke udgivet Windows Phone version.


Softwaren her skulle stamme fra en brugt Nokia Lumia 920, købt på eBay, hvor den lå installeret. Softwaren er dateret 9. maj 2013, og build er 12084.WPMAIN(wpbldlab).20130509-1407.


Hvis billederne er ægte, så viser de en Windows Phone med en tidlig udgave af et nyt notification-center. En funktion Microsoft tidligere har indrømmet skulle have været med i Windows Phone 8, men de løb tør for tid.


Kalenderen har også fået et nyt design med ugevisning og det er nu muligt at sortere applikationer efter navn eller hvor ofte de anvendes.


I oversigten over åbne applikationer er der kommet en mulighed for at lukke de enkelte apps.


Billederne er lagt på flickr af bruger pandamicphoto, og debateres på Reddit.


De kan vise sig ikke at være ægte, men eftersom de viser flere af de elementer som forventes i næste Windows Phone udgave, så er vurderingen lige nu at dette er en læk af skærmbilleder fra en endnu ikke udgivet Windows Phone.


 


Opdatering mandag 10/6 kl. 1


Kilden til billederne er blevet kontaktet af Microsofts advokater, og billederne er nu væk fra flickr (linket ovenfor). Det skriver The Verge.


Samtidig er telefonen bag lækket blevet låst, via fjernbetjening fra Microsoft.


De lækkede billeder er angiveligt en tidlig prototype til Windows Phone Blue, men Microsoft har ikke ønsket at kommentere på dette.

Annonce