Forside Nyheder

Netflix familieside
Netflix Families 


Ny familieside, der kan hjælpe forældre med at underholde børn i sommerferien.


Netflix Families er et nyt “mødested” for familien. Det er en anden indgangsside til Netflix, udelukkende med anbefalinger til populære familiefilm og -serier.


På den nye familieside kan forældre også finde informationer og hjælp til streaming og se videoer om, hvordan andre familier bruger Netflix. Den nye familievenlige Netflix side er tilgængelig fra alle computere og tablets for både medlemmer og ikke-medlemmer. 


“Netflix tilbyder en simpel og nem-at-bruge mulighed for god underholdning, og vi synes, at det skal være præcist lige så nemt for familien at finde noget at se, som alle kan hygge omkring”, siger Ted Sarandos, indholdsdirektør hos Netflix, og han fortsætter:


“På vores nye Netflix familieside har vi brugt vores egen algoritme til at kreere lister med titler, som vi er sikre på, at hele familien vil elske. På “Hvornår er vi der”? listen har vi eksempelvis samlet titler på tv-serier og film, som er ideelle at se på en tablet under en længere tur ud til sommerhuset.”


Fra computer kan siden findes på netflix.com/families


Det forlyder ikke om Netflix senere også vil tilbyde familie-siden til de øvrige Netflix-afspillere.

Annonce