Forside Nyheder

Netflix klargør flerbruger-adgang


 


Snart bliver det muligt at give familiemedlemmerne hver deres eget login, så jeres interesser og forslag ikke blandes.


Netflix klargør separate profiler, så abonnementet kan deles med far, mor, søn og datter, eller hvem der nu vil have sit egen adgang.


Så istedet for en fælles adgang, hvor alle i familien kan se hvad hinanden kigger på, og hvor alle får de samme anbefalinger, så kan hver have sit eget. Det skriver Yahoo News, efter at have talt med Netflix på E3.


Nyheden testes i denne tid, og Netflix venter den er klar på sensommeren til august.


Det bliver dog ikke et login i traditionel forstand, med brugernavn og kodeord, men derimod en forside med avatars/ikoner. Så vælger man den ønskede avatar, og herefter indlæses den profil.


En anden nyhed som Netflix arbejder på er fjernbetjening via iOS og Android via WiFi. Ikke bare en simpel fjernkontrol, men en integreret kontrol der også kan tænde/slukke for TV’et. Netflix forsøger at overbevise TV-fabrikanterne om at tilbyde teknologien, så det vil virke på alle Smart TV og blive en defacto standard indenfor 2-5 år.

Annonce:
Forrige artikelOFFICIELT: Samsung GALAXY S4 Zoom kamera
Næste artikelSå er den her: PS4 er landet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.