Forside Indhold og distribution Film

Netflix Max – en ny måde at finde indhold


Video: Første kig på Netflix Max


 


Netflix viser første udgave af Max frem, en talende assistent der hjælper dig med at finde noget at se.


Du kender nok situationen. Du har tændt for streaming-tjenesten, men syntes du bruger lidt rigeligt tid på bare at bladre rundt og læse lidt om de forskellige film.


Her kommer Max ind. Han er en ny assistent som Netflix eksperimenterer med, der kan give dig alternative forslag. Dette krydret med “amerikansk humor”.


Max lærer først lidt om dine personlige præferencer. Det sker igennem forslag til kategorier og film, hvor du ender med at give udvalgte film karakterer (rating).


Med tiden bliver Netflix Max klogere og klogere på dig, og hvad der er hot or not, og vil derfor kunne finde nye forslag på egen hånd. Endda servere filmen “pakket ind”, som en gave fra ham til dig.


Hvis man ikke bruger tjenesten ret meget, så holder “han” sig i baggrunden. Dvs. glider længere og længere i baggrunden, længere og længere ned i menuerne.


I første omgang kommer Max på PlayStation 3, på den amerikanske Netflix. Hvornår han, eller en anden talende assistent, evt. er klar til ikke-engelsk talende lande vides ikke.


Men tjek videoen her ovenfor, hvor Netflix giver et første kig på Max.


 


 
Galleri: Netflix Max

Annonce