Forside * Nyheder

PlayStation 4 ligner også Xbox One udenpå


Mange mennesker har spurgt sig selv, hvor stor forskellen egentlig er på PS4 og Xbox One.


Angiveligt skulle de begge være baseret på den samme hardware-arkitektur, og det er kun små forskelle, der er på selve indmaden. Der var dog heller ikke stor forskel at spore i grafikafviklingen, og hvis der er en forskel, er den i Xbox Ones favør.


Men da PS4 blev afsløret mandag nat dansk tid viste det sig, at de to konsoller også ligner hinanden rent kosmetisk. I hvert fald mere, end de to konsolplatforme nogensinde har gjort før.


De er begge lavet i et to-tonet design i sortgrå, hvor PlayStation 4 dog har en blå lysstribe på tværs, der får den til at minde én om en PS2. At den kan stå på højkant gør ikke ligheden med PS2 mindre.


Xbox One er derimod lavet til at ligge ned. Den nye Xbox 360, som Microsoft også afslørede mandag, er om muligt endnu tættere på PlayStation 4-designet. Men der er næsten 1000 kroners forskel på prisen på de to maskiner. Og det betyder jo også noget.


 


Se også


Klumme: Sony 1-0 Microsoft


Sony gør tykt grin med Microsoft


Så er den her: PS4 er landet


PlayStation 4 bliver 20% billigere end Xbox One


Gense PS4-pressemødet

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.