Forside Indhold og distribution Film

Plex indhold på Apple TV uden jailbreak
Der er fundet en løsning til at vise PLEX indhold på Apple TV 


Brugere af Plex mediecenter har opdaget en metode, der kan snyde et Apple TV 3 til at vise indholdet.


Et Apple TV regnes for en fiks lille medieafspiller til TV’et, men er fra Apples side begrænset til de services som de selv ønsker at udbyde.


For brugere af PLEX mediecenter har eneste mulighed derfor været at benytte et hacket Apple TV, det der hedder en jailbreak. Da det samtidig kun muligt at lave jailbreak af den foregående model, Apple TV 2, og ikke den nuværende Apple TV 3, har PLEX-brugere oftest måtte ty til andre afspillere.


Men nu er der fundet en løsning, som gør at et Apple TV 3 også kan afspille PLEX-indhold, og det helt uden en jailbreak. Der er mere tale om et lille hack, der omgår systemet en smule.


En yderligere fordel ved Apple TV 3, i forhold til en jailbreaked Apple TV 2, er at Apple TV 3 kan afspille 1080P video. Det tidligere Apple TV er begrænset til 720P opløsning.


Plex Connect, som den nye funktion kaldes, benytter muligheden i Apple TV for at afspille anden media. Her Apple Trailere. Vha. lidt DNS-trick så omdirigeres trafikken til det lokale PLEX-medieserver, og nu kan Apple TV afspille indholdet fra PLEX.


Hvis du har mod på at kaste dig over opgaven, så finder du installationsfilerne på denne side og en dokumentation her.


På videoen herunder ses en gennemgang af det.


 


Annonce