Forside IFA IFA 2013

Rygte: IFA bliver skueplads for kæmpe OLED
LG OLED har hidtil været 55″. Foto: recordere.dk 


Hvem kan levere det næste største OLED TV? På IFA-udstillingen til september får vi nok svaret.


De første OLED TV har været begrænset til 55-56″ i størrelse. Det var det største som display-producenterne kunne lave, i de første generationer.


Men nu sker der snart noget på størrelsen, ihvertfald hvis vi skal tro de seneste rygter fra Korea. Herfra forlyder det at IFA-udstillingen i Berlin til september vil blive skueplads for endnu større OLED displays. Det skriver OLED-info.


Det forlyder at Samsung er klar med et 75″ OLED TV, mens ærkerivalen LG har fået puttet et par tommer mere på, og ankommer til messehallerne i Berlin med et 77″ OLED TV.


Begge TV skulle være klar til markedet i år.


Det der taler imod dette rygte, er at Samsung slet ikke har fået deres første OLED TV ud på markedet endnu, mens LG halter efter i levererancerne og kun har solgt nogle få hundrede eksemplarer.


Omvendt, så kan større OLED TV være med til at retfærdigøre de skyhøje priser vi oplever for fremtidens skærmteknologi lige nu. Kundernes penge vil nok sidde løsere for et stort dyrt TV, end for et “lille” dyrt TV.


Det største officielle OLED display lige nu er på 65″ og udviklet af display-producenten AUO. Så det skal blive spændende at se om LG og Samsung har de rygtede kaniner i hatten til IFA.

Annonce