Forside * Nyheder

Så er Office klar til iPhone


Video: Microsoft introducerer Office til iPhone


 


Microsoft Office er udkommet til iOS; Men lang næse til iPad-ejerne, det er kun til iPhone.


Microsoft er klar med Office Mobile til iPhone. En ny app som kunder på Office 365 Home Premium og Office 365 ProPlus kan hente gratis i Apple App Store.


Den nye app gør det muligt at at se og redigere Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter på farten.


Når du tilgår og redigerer Office-dokumenter fra din iPhone vil både formatering og layout være det samme på tværs af din iPhone og din pc eller Mac ? dette gælder også diagrammer, animationer, SmartArt-grafik og figurer.


Der er nem adgang til dokumenter, som du har arbejdet med på din computer, da disse er tilgængelige i din Recent Documents / Seneste Dokumenter-sti. Og så kan du også se og redigere Office-dokumenter fra e-mails.  


Office Mobile er designet til de noget mindre smartphone-skærme, så det er nemt at navigere i dokumenter og nemt at danne sig et overblik over indholdet.


Deling af indhold og udveksling er dokumenter kan gøres ved at gemme på SkyDrive eller SkyDrive Pro, eller sende dokumenterne som vedhæftning i en e-mail.


Men iPad-ejere må skuffet se til, den nye app virker kun på iPhone.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.