Forside Nyheder

Sjovt tilbehør: Mini-håndsæt med Bluetooth


 


Hvad skal man med et Bluetooth-headset, når man kan få et Bluetooth HÅNDsæt?


I forbindelse med lanceringen af Sonys nye 6,44 tommers phablet, Xperia Z, dukkede der også en anden sjov, lille nyhed op. SBH52 er et stykke Bluetooth-tilbehør, der er lidt ud over det sædvanlige. Hvis man er typen, der ikke gider se ud som om, man står og taler lige ud i luften med et Bluetooth-headset på øret, kan man i stedet gå efter dette Bluetooth-HÅNDsæt.


SBH52 kan holdes i hånden som var det en af de helt små mobiltelefoner, der var populære i de gamle dumbphone-dage. Den har ikke noget tastatur, men man kan bruge stemmekommandoer til at ringe op til folk, mens ens smartphone bliver nede i lommen. I det danske vejrlig er den heller ingen dum idé, for SBH52 klarer sig væsentligt bedre mod regn og støv end en almindelig smartphone.


Modsat de fleste Bluetooth-headset har SBH52 et lille display ombord, der f.eks. viser, hvem der ringer, og du kan også læse SMS?er på den eller se, hvilken sang, der spiller på smartphonen lige nu. Du kan sætte et kablet headset til den, og overføre musikken til den via Bluetooth. Den har oven i købet en FM-radio indbygget og en klips, så den kan sættes fast på tøjet. Nåja, og så har SBH52 også NFC.


Dansk pris kendes ikke ved redaktionens slutning, men bør være lige på trapperne. Den lander i butikkerne til efteråret.

Foto: SonyFoto: Sony


Annonce