Forside Nyheder

Xbox-fans forkæles med Live-features og top-grafik


 


Microsoft er godt klar over, at de skal kæle for deres brugere og abonnenter, hvis de skal fastholde dem i den hårde konkurrence, der kommer fra bl.a. Sony.


Derfor lod de på deres E3-pressemøde Xbox One-grafikken tale for sig selv uden at belemre os med specs, og lancerede samtidig en række nye initiativer, der skal gøre det mere attraktivt at være betalende (guld-)medlem af Xbox Live-community?et.


De spil, der blev vist frem på pressemødet skruet ekstra højt op for grafik-kvaliteten i forhold til fotorealisme. Det var helt tydeligt i romer-spillet Ryse: Son of Rome (bill.), hvor de blanke metaluniformer på de romerske soldater skinnede på en realistisk måde, man ikke har set før, og hvor der sker så mange ting i billedet samtidigt, at det hele ser langt mere realistisk ud. Spillet var et godt eksempel på, hvad vi skal forvente til november.


 


Du får spil oven i hatten


Derudover bliver det nemmere at have med penge at gøre i Xbox Live. Fra at have haft deres ?egen? møntfod, Xbox Points, vil Xbox Live snart overgå til at bruge ens lokale møntfod i stedet. Du kommer altså til at kunne betale direkte i kroner i stedet for at skulle købe point først. At Microsoft nu slipper af med denne besværlighed, gav stor applaus i salen.


Betalende Live-medlemmer vil fremover også få kastet en masse bonus-ting i nakken. For eksempel får man nu gratis to spildownloads om måneden, og selv om disse kan være gamle spil som Assassin?s Creed II og Halo III, skal man jo aldrig sige nej til gratis.


Et spil, der debuterer spilkonsolmæssigt på Xbox One, bliver også gratis for Xbox Live-medlemmer, nemlig World of Tanks.


Med Xbox Ones nye netværksmuligheder bliver det også sjovere at spille over nettet i det hele taget. Ud over, at man kan Skype med video samtidigt med at man spiller og dermed dele oplevelsen med ens modstander, har Microsoft også lavet et samarbejde med det sociale gamer-netværk Twitch, der blandt andet gør det nemt at få dine blærevideoer fra spil ud til alle.


Det sidste gøres også nemmere af Xbox Ones indbyggede Upload Studio-app.


 


Se også


Klumme: Sony 1-0 Microsoft


Xbox One kommer til november


Xbox 360 holdes i live med ny model


Open World er det nye sort på Xbox One

Annonce