Forside Nyheder

EM og VM bold på SBS


 


Landsholdene spiller EM og VM kval eksklusivt på SBS Discovery. I alt 546 europæiske kvalifikationskampe, op til VM i 2018 og UEFA Euro 2016.


Fra næste år kan fodboldlandsholdene opleves på kanalerne fra SBS Discovery. Det er en realitet efter at koncernen har erhvervet de eksklisive rettigheder for kvalifikationskampe op mod EM 2016 og VM i fodbold 2018.


SBS Discovery Media har erhvervet rettighederne i Skandinavien (Danmark, Norge og Sverige) for TV, Online og Mobil til alle 546 kvalifikationkampe.


Aftalen gælder alle kvalifikationskampe som de landes landshold spiller i de næste fire år, både ude og hjemme.


“Det er rigtigt godt nyt for fodboldfans i Danmark, Sverige og Norge, som kan se frem til at se deres hold på vej til de store turneringer”, fortæller Nordisk direktør for SBS Discovery Media, Henrik Ravn, i en pressemeddelelse.


Selve processen med kvalifikation op til EM og VM er ændret, så det nu er et forløb der ligner Champions League. Et koncept som UEFA kalder “Week of Football”. Her spilles de enkelte kvalifikationskampe på faste tidspunker om aftenen i den uge, med de store hold fordelt ud på forskellige aftener.


SBS Discovery vil kunne vise de første kampe fra efterået 2014.

Annonce