Forside Indhold og distribution Film

Fields får en 9-sals biograf
Imperial, en anden af Nordisk Films biografer. 


Nordisk Film Biografer åbner ny multibiograf i Field’s, og Ørestad Gymnasium udvider med et stort medielab i samme hus.


Fields gør klar til en topmoderne multibiograf med 9 sale, og et medielab drevet af det nærliggende gymnasium.


“Vi glæder os til at kunne byde både Nordisk Film Biografer og Ørestad Gymnasium velkommen i Field’s. En topmoderne biograf samt et nyt og innovativt medielab. En visionær og anderledes måde at integrere undervisning på i det pulserende byliv, som matcher visionerne for Ørestad”, lyder det fra Lotte Eiskjær Andersen, Center Manager i Field’s.


Nordisk Film Biografer finder det spændende at skulle drive biograf sammen med Ørestad Gymnasiums nye medielab.


“Vi glæder os til at byde de mange studerende velkommen i vores nye multibiograf bygning. Vi ser det som en unik mulighed for at integrere et topmoderne biografmiljø med et innovativt og kreativt studiemiljø indenfor medier og kommunikation”, udtaler John Amund Tønnes, adm. Direktør i Nordisk Film Biografer.


Det nye medielab skal give eleverne de optimale rammer for at arbejde med mediefag. Det bliver indrettet med permanente tv-studier, plads til medieproduktion og også områder til mere almindelig undervisning.


“At dele bygning med Nordisk Film Biografers topmoderne multibiograf er oplagt for os som Danmarks mediegymnasium. Vi vil være det oplagte valg for elever, der gerne vil arbejde i medie-branchen, og vi glæder os til samarbejdet”, lyder det fra rektor Allan Kjær Andersen, Ørestad Gymnasium.


Det nye biografcenter åbner tidligt i 2015.

Annonce