Forside Nyheder

Hvad tror vi at vi ved om iPhone 5S?
Vi er ihvertfald sikre på at iPhone 5S kommer med iOS 7 


Hvad tror vi at vi ved om iPhone 5S?


Apple har ikke selv fortalt noget, men ifølge en artikel fra bgr.com, er de fleste specifikationer nu kendt. Og 5S vil være Apples største S opdatering nogensinde.


Selvom Apple endnu ikke har meldt noget ud, er der ved at dukke et ret synligt billede op af den kommende iPhone.


iPhone 5S kommer med samme 4″ skærmstørrelse som den nuværende iPhone 5 baseret på et IGZO panel med samme Retina opløsning som nu. En A6 processor, der er en smule hurtigere end den nuværende, quad-core SGX 554MP4 grafik, 2 GB RAM og et opgraderet LTE chip-set (Det vides endnu ikke om det opgraderede LTE chip-set giver 4G på endnu flere kontinenter, og om TDC brugere med denne opgradering får 4G i Danmark på iPhone 5S).


 


12-megapixel kamera med dual-LED flash


På kamerasiden skulle Apple opgradere med et 12-megapixel kamera med dual-LED flash. Der skulle endeligt også komme NFC og en fingeraftryk læser. Der har været meget tvivl om det med fingeraftryklæser, men Apple købte for noget tid siden virksomheden AuthenTec, der er specialister i brugersikkerhed, og selv pålidelige kilder som Reuters mener at vide at 5S kommer med det indbygget.


Som altid er alt ovenstående kun rygter indtil Tim Cook siger det er sandt, men Apple har siden Steven Jobs død ikke været gode til at holde på hemmeligheder.


iPhone 5S kommer med iOS 7, men en endelig lanceringsdato er endnu ikke kendt.


Nedenfor kan i se nogle lækkede billeder fra C Technology. Tror i på specifikationerne?


Kilde: bgr.com

Foto: Billeder af den formodede iPhone 5SFoto: Billeder af den formodede iPhone 5S


Annonce