Forside Nyheder

Ingen Beep-messe i år

 


Beep-udstillingen i København er aflyst for i år. Arrangørene håber at kunne vende tilbage i 2014.


Beep 2013 er aflyst. Gadget- og elektronik-udstillingen i København tager en pause.


“Vi har nu i to år med succes afholdt BEEP-messen, hvor vi sammen har skabt en forbrugerelektronikmesse, der med fokus på nyskabende teknologi, gadgets og engagerende indhold, har været en løftestang til hele branchen”, lyder det fra medarrangøren TV 2 Beep, der også har lagt navn til udstillingen.


Udstillingen skulle have været afholdt på Lokomotivværkstedet d. 8-10. november. Hvis den vender tilbage i 2014 kan det være med en anden form og indhold, end de to foregående år.


“BEEP-messen holder pause i 2013. Om BEEP-messen vender tilbage i samme form, kan vi endnu ikke svare på, men I hører naturligvis fra os, når vi har et nyt tilbud klar til branchen”, lyder det fra TV 2 Beep.

Annonce