Forside Nyheder

Kritisk Apple-rapport afslører billig iPhone


En ny rapport om arbejdsmiljøet hos Apples samarbejdspartner Pegatron har haft en sidegevinst. Den omtaler en plastik-iPhone.


Rapporten, der er lavet af arbejdsmiljø-vagthunden China Labor Watch, kritiserer i meget stærke vendinger Apple for at være ?medskyldig? i Pegatron-fabrikkernes synder. Rapporten har fundet 36 lovovertrædelser og 50 etiske overtrædelser i forbindelse med produktion af Apple-produkter på virksomheden.


Men da websitet 9to5mac fik dykket lidt længere ned i rapporten, fik de øje på noget interessant. I introduktionen nævner China Labor Watch de produkter, der bliver lavet på en af de inspicerede Pegatron-fabrikker: ?iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 og lavt prissatte plastic-iPhones?.


Senere nævner rapporten også fabriksarbejdere, der lægger plastikfilm på plastik-iPhonens bagcover for at dette ikke skal blive ridset under fabriksfremstillingen. Rapporten nævner også, at telefonen endnu ikke er sat i masseproduktion. Men coveret ser i hvert fald ud til at være klar.


Der har været utallige rygter om en billig iPhone, og senest har set et mere eller mindre troværdigt bud på et navn: iPhone 5C. Der har også været lækket spionfotos, som det ovenstående fra Techdy.

Annonce