Forside Nyheder

LEGO TV til børnene på iPad og iPhoneGalleri: LEGO TV på iPad og iPhone


 


Den nye gratis app, LEGO TV, er underholdning til børnene på iPad og iPhone.


“LEGO TV” samler det forskellige LEGO-indhold ét sted. Den gratis app giver forældre og børn mulighed for at streame, downloade og oprette deres personlige afspilningslister, hvor de kan se film i en sikker visningstilstand.


App’en indeholder også en liste over alle reklamefri LEGO ejede spilapps, som kan downloades gratis via AppStore.


“Med lanceringen af denne nye app gør vi det meget nemmere for alle LEGO fans at udnytte alt det LEGO indhold, der findes til iPhone, iPod og iPad”, fortæller  Peter Ravnsbæk Munk, Senior Digital Manager i LEGO, og fortsætter:


“Brugerne kan naturligvis streame indhold direkte online, men de kan også downloade videoer til offlinevisning. Sidstnævnte er en funktion, som vi ved, at mange forældre vil sætte pris på, ikke mindst når de rejser med deres børn”.


LEGO TV-appen streamer indhold fra LEGO YouTube-kanalen, og alle film, der kan streames og downloades, er på det lokale sprog.


 


Tilgængelighed


Find den i Apple App Store


LEGO TV er gratis.


Annonce