Forside Nyheder

Ny app får dit Philips Ambilight til at snakke med el-pærerFans af Philips? Ambilight-serie bør nu kigge nærmere på firmaets ?Hue?-elpærer. Sidstnævnte er intelligente pærer, der kan styres med en app til f.eks. iPhone, og som kan skifte farve.


En ny app til iOS og Android virker som bro mellem Ambilight-TV?et og Hue-pærerne, sådan at de farver, som Ambilight smider op på væggen bag sig, også kommer til syne i pærerne. På den måde kan man udvide Ambilight-oplevelsen f.eks. med to lamper som vist på billedet. App’en hedder logisk nok Ambilight+Hue.


Philips droppede for nylig sin egenproduktion af TV?er, og produktionen under Philips-navnet blev overtaget af TPVision og Funai i forskellige territorier.


Og netop TPVision står bag Philips Elevation, en ny Ambilight-model, der kaster lys fra alle fire sider af TV?et. Det er samtidig det tyndeste Philips-TV til dato med en tykkelse på kun 1,4 cm.

Annonce