Forside Nyheder

Ny Nokia Lumia-model annonceres i dag


 


Nokia har indkaldt til et lille pressemøde tirsdag formiddag dansk tid, hvor ?noget stort? skal afsløres.


Og det er ganske rigtig en stor telefon, der bliver vist frem, hvis an ellers skal tro de lækkede marketing-billeder, som finske Puhelinvertailu.com har fået fingre (se bill.)


Nokia 625 er en budgetvenlig Lumia-model, der ikke giver køb på skærmstørrelsen. Og det er formentlig det, Nokia mener, når de taler om ?noget stort?. Skærmen er nemlig på 4,7?, hvilket er den største i Nokia-sortimentet indtil videre.


Man skal dog ikke vente sig ret meget af opløsningen, der kun er på 840 x 480 pixels. Processoren er også skrabet, det er en dual-core Snapdragon S4 på 1,2 GHz. Bagkameraet er på 5 megapixel og frontkameraet er i VGA-opløsning.


Til gengæld har telefonen det samme 2000 mAh-batteri, der sidder i topmodellerne i Lumia-serien. Det betyder, at hvis man ikke har særlig meget brug for virkelig krævende apps og har god tålmodighed, når der skal renderes websider, så kan Lumia 625 faktisk være et godt bud. Især fordi dens lavere strømforbrug sikkert giver en god, lang batterilevetid.


Og så bliver prisen sikkert også ganske fornuftig, men det finder vi for alvor ud af tirsdag.

Annonce