Forside Nyheder

Projektorlærred med lydtransparent 4K dug
Screen Excellence Slim 


Screen Excellence Slim er et smalt rammelærred designet til at matche fladskærmen, og så har det en lydtransparent 4K dug.


Den engelske lærreds-producent Screen Excellence introducerer nu Slim, et kompakt ramme-lærred, designet til at matche design-stilen i tidens fladskærme.


Lærredet har en velour-belagt ramme med en bredde på blot 1,5 cm, hvilket gør det noget mere “spiseligt” at benytte et fastramme-lærred i stuen. Det kommer med Screen Excellence’s egen lyd-transparente dug, Enlightor 4K.


Denne dug er vævet med mikrofiber, som har mange flere og meget mindre huller, end normale lyd-transparente duge. Dette indebærer at dugen er helt fri for moiré, synlige huller eller andre af de ulemper der normalt findes på lyd-transparente duge.


Ja, selv ved billeder i den højere 4K-opløsning (Ultra HD, 3840×2036) skulle dugen være praktisk talt moiré-fri, ved normal betragtningsafstand.


Dugen er samtidig ISF godkendt, hvilket kræver en høj farveægthed uanset synsvinkel og projektorens lys-sammensætning.


Enlightor 4K dugen benyttes sammen med en såkaldt black backing, et lag af sort, lyd-transparent stof som opfanger lyset bag lærredet. Uden dette lag vil lyset i nogen grad slippe igennem dugen, og gøre højttalerne synlige igennem dugen.


Screen Excellence Slim findes i størrelser fra 92 til 138 tommer.


 


Pris og tilgængelighed


Priserne starter ved kr. 10.999,-


Importeres af KC Audio


Find nærmeste forhandler på hjemmesiden.

Annonce