Forside Nyheder

PS4: Spil dine digitale spil hos vennerne

 


Det er ingen revolution at du kan spille digitale spil hos vennerne, men ifølge sony bliver det langt lettere på PS4.


Som det er nu kan jeg sagtens logge på hos en kammerat og spille mine digitale spil…hvis jeg vel at mærke gider vente timevis på at den får downloaded dem til konsollen. Sådan bliver det ikke med PS4 ifølge Neil Brown en af Sonys research og udviklingsbosser, der udtaler følgende:


?You can visit your friend?s house, log into your account, and play any game from your digital library, which is good. But how useful is that if it takes half a day to download the game that you want to play? With [the PS4?s play as you download system], you get much quicker access to at least the first section of the game, so you can start playing quicker. So, this makes a digital library a practical option in the real world.?


PS4 vil benytte lignende teknologi når du spiller spil fra Blu-Ray. Igen giver vi ordet til Neil Brown


?A similar system also works on Blu-ray, where chunks are automatically copied to the hard drive in the background. This means that after the first few minutes, your game can rely on having faster read speeds from the hard drive. You don?t have to wait for anything to install before playing the game. The game will launch as soon as the disk has been put in the drive.


 


 

Annonce