Forside Nyheder

Samsung køber Boxee


 


Boxee er nu ikke længere en lille, uafhængig boksproducent. Samsung har købt firmaet.


Det var vel kun et spørgsmål om tid, før en af de små, uafhængige medieboks-producenter blev købt af en af de helt store. Det endte så med at blive Boxee, der ifølge to israelske business-medier er blevet købt af Samsung. TechCrunch har også fået bekræftelser for købet hos deres egne kilder.


Købet er dog endnu ikke officielt bekræftet af nogle af parterne. En Boxee-talsmand har dog givet Engadget en slags bekræftelse: ?Vi har ingen kommentarer.? Siden Boxee er til salg, ville det ikke være i firmaets interesse at lade rygtet om Samsungs overtagelse flyde rundt i medierne, hvis det ikke var sandt.


Angiveligt har Samsung betalt 30 millioner dollar ? ca. 171 millioner kroner ? for firmaet, hvilket er mindre, end Boxee havde håbet på, ifølge flere medier. Til gengæld skulle alle medarbejderne få lov til at fortsætte som hidtil, inklusive Boxees meget personligt engagerede direktør, Avner Ronen.


 


Opdatering. Købet er bekræftet af begge parter, og Boxee Cloud DVR slukker d. 10. juli.

Annonce