Forside Nyheder

Stor lækage af Nokia 1020-informationer


To dage før den bliver officielt afsløret, er der sluppet en hel del nye detaljer ud om Nokias nye Lumia-topmodel


Den nye smartphone, der har gået under kodenavnet EOS, kommer til at hedde Lumia 1020 og har et stort kamera på bagsiden. Så meget vidste vi allerede. Men nu er der sluppet nogle nye billeder og specs ud, der næsten ikke efterlader nogle detaljer til Nokias præsentation på torsdag.


Det er WPCentral, der har fået fingre i de lækkede billeder og nye detaljer. De viser, ligesom de skal-billeder, vi tidligere har set, at der er lavet plads til en større kameraskive, der buler en lille smule ud fra ryggen på telefonen.


På denne skive står en detalje, vi alle har ventet på, nemlig bekræftelsen af, at Lumia 1020 kan håndtere 41 megapixels billeder i 16:9. I 4:3 klarer den 38 megapixel. Kameraet har både LED- og Xenon-blitz, optisk billedstabilisering (OIS) og en f2.2-blændeåbning. Derudover har WPCentral opsnuset, at telefonen skulle have 2GB RAM og 32 GB lagerplads.


Dertil kommer, at Nokia også tilbyde et skal-cover til telefonen, der gør det muligt at påmontere telefonen et stativ, giver den 35% ekstra batterilevetid, og en ekstra shutter-knap.


WPCentral har også fundet ud af, at det amerikanske svar på Elgiganten, Best Buy, allerede har kørt Lumia 1020 ind i deres butikssystem. WPCentral mener at vide, at telefonen kommer til salg i Microsofts fysiske butikker allerede 22. juli, med resten af de amerikanske butikker følgende efter 1-2 uger senere. Prisen skulle komme til at ligge på omkring 600 dollar uden abonnement (ca. 3600 kroner eksl. moms og told.)


Ifølge Recorderes informationer skulle der gå op til et par måneder yderligere, før den lander i Danmark.

Foto: WPCentral/Vizileaks


Annonce