Forside Nyheder

Tyrkisk White Hat-hacker brød ind hos Apple


 


Søndag slap nyheden ud om, at Apple var blevet hacket igen. Men denne gang skete indbruddet et temmelig alvorligt sted.


Apple fik nemlig hacket deres udviklerportal, hvilket ikke bare gave hackeren adgang til udviklerværktøjer og ting, der endnu ikke bør være offentlige, men også til en hulens masse personlige informationer.


Nu viser det sig at være den tyrkiske sikkehedsekspert Ibrahim Balic, der står bag hackerangrebet. Han foretog indbruddet som White Hat-hacker, altså med et godt formål for øje, mener han selv.


Han havde fundet et sikkerhedshul og ville grave så dybt i det han kunne, for at se, hvor stor skade en eventuel, mere ondsindet hacker kunne gøre. Han insisterer overfor den britiske avis The Guardian på, at han vil slette alle de informationer han har samlet sammen, så snart han har hørt fra Apple og kan overlevere hans resultater.


Men Apple har angiveligt ikke ladet høre fra sig endnu?

Annonce