Forside Nyheder

Windows 8.1 kommer til august


 


Microsoft benyttede åbningskeynoten på Worldwide Partner Conference til at annoncere, hvornår Windows 8.1 lander.


Det primære publikum i salen var de 15.000 partnere, der er samlet i Houston i Texas i disse dage, så naturligt nok var det OEM-tidspunktet, der blev annonceret. Microsofts Tami Reller (bill.) var dog ikke særlig præcis i forhold til, hvornår den færdige Windows 8.1-udgave var tilgængelig. ?Sidst i august? lød meldingen.


Men eftersom OEM-versionerne af Windows som regel kommer få måneder før den færdige version bliver tilgængelig for offentligheden, begynder vi at kunne gætte på, hvornår den officielle udrulning af opdateringen kommer ud til masserne.


Når Windows 8.1 kommer ud til OEM-fabrikanterne, vil det være lige omkring et år siden, at Windows 8 gjorde det samme. Derfra gik der lige under tre måneder, før Windows 8 var tilgængelig. Nu er der kun tale om en opdatering, så OEM-fabrikanterne behøver næppe helt så lang tids tilløb.


Så mon ikke, vi kan regne med at se Windows 8.1 i den færdige version sidst i oktober eller i starten af november?


For dem, der ikke kan vente, kan der hentes en preview-version HER.

Annonce