Forside Nyheder

AirCast giver Chromecast AirPlay-funktion


Da vi her på redaktionen først rapporterede om Chromecast, lavede vi en fejl. Vi kom til at beskrive den som en slags AirPlay-dongle til Android-devices.


Men som bekendt bruges ens devices kun til at fjernstyre Googles HDMI-dongle med, streamingen foregår via skyen, hvilket man også kan læse om i vores test af Chromecast.


Når Chromecast kommer til Danmark på et tidspunkt, kan det dog være, at AirPlay-funktionen, hvor man streamer direkte fra en enhed til Chromcast?en, er kommet til.


Fordelen ved åbne systemer som Googles er jo, at tredjepartsudviklere kan udvikle apps til platformene, og det har Koushik Dutta benyttet sig af.


Han har lavet en Android-app med navnet AirCast, der kan streame video fra galleriet, eller fra Dropbox eller Google Drive på din Android-enhed. App?en er tilgængelige via Duttas Google+-side, og selvdestruerer efter to dage.


Lige nu leder han nemlig blot efter bugs og fejl, så han kan komme med en endelig version på et tidspunkt. Og mon ikke, denne app er klar, når Chromecast lander i Danmark?

Annonce