Forside Indhold og distribution Film

Avatar 2 kommer i 2016 og bliver fulgt op af 3 og 4


Der har været ret stille omkring James Camerons Avatar-serie, efter at den første film blev den mest billetsælgende film nogensinde.


Filmfans har hele tiden vidst, at der var fortsættelser på vej, og Cameron har talt om en trilogi lige siden den første film blev en gigantsucces fra premieredagen.


Nu er der imidlertid langt om længe nyt om fortsættelserne til filmen. Mange havde forventet, at vi ville se en ny Avatar her tre-fire år efter den første havde premiere i 2009. Men der kommer til at gå helt til 2016, før den næste Avatar-film kommer. Til gengæld bliver den så fulgt op af to yderligere film i 2017 og 2018, skriver filmselskabet 20th Century Fox i en pressemeddelelse.


Den lange ventetid kunne tyde på, at Cameron og hans manuskriptforfattere har villet vente dels, til historien var helt på plads, og dels til teknologien var udviklet nok til at folk ville tabe kæben over de visuelle effekter igen ? ligesom de gjorde ved den første film.


Men ellers er det ikke meget, vi ved om James Camerons planer for filmen. Han har flirtet en del med HFR i 48 eller 60 FPS, men efter The Hobbit ikke blev nogen speciel succes i det format, har han vist droppet det igen.


Avatar 2 går i produktionsfase næste år.

Annonce