Forside Nyheder

BeoPlay A9 i nordiske farver
BeoPlay A9 Nordic Sky Edition 


Nordic Sky Edition er farverne fra de skandinaviske sommeraftener til højttaleren BeoPlay A9.


Nordic Sky Edition er et nyt sæt fronter og ben til BeoPlay A9, hvor designeren har ladet sig inspirere af det smukke lys og den intensitet, som man oplever i de lange skandinaviske sommeraftener. Selv når solen lige er forsvundet bag horisonten, giver den stadig himlen et elegant skær og gør aftenerne lange og intense.


“Fra tusmørkets smukke blå lys til morgengryets grønne mørke og helt frem til skumringstimens røde nuancer – de tre forskellige udgaver af Nordic Sky sikrer, at du altid kan tilpasse BeoPlay A9 til dit humør”, siger Marie Kristine Schmidt, Head of Creative Centre.


“Vi har fanget og genskabt essensen af den skandinaviske sommer og gjort den til en del af vores produktkoncept. Vi værdsætter og hylder lyset her i Norden, og det er netop, hvad Nordic Sky er – en hyldest”, slutter Marie Kristine Schmidt.”


Nordic Sky fås i tre forskellige udgaver:  • Twilight: Blåtonet. Ben af egetræ. Blå fødder.
  • Dawn: Grøntonet. Ben af bøgetræ. Grå fødder.
  • Dusk: Rødtonet. Ben af valnøddetræ. Pink fødder.

 


Pris og tilgængelighed


BeoPlay A9 Nordic Sky Edition koster kr. 14.999,-


Har du allerede en A9 kan et Nordic Sky Accessory Pack erhverves for kr. 1.499,-


Fås i Bang & Olufsen butikker, B&O PLAY netbutikken samt udvalgte designbutikker og stormagasiner fra august 2013.


 


 

BeoPlay A9 Nordic Sky Edition


Annonce