Forside Nyheder

DR opruster på streaming
Det nuværende DR NU viser udvalgte programmer, i den nye portal skal alt med. 


DR arbejder på en ny streaming-portal, med alt indhold fra radio og tv.


Danmarks Radio arbejder på en relancering af deres net-tv, og den nye streaming-portal skal servere alle DR’s programmer fra TV og Radio.


?Når brugerne flytter platforme, er det naturligt, at DR?s tv- og radioindhold flytter med”, fortæller Michael Arreboe, kanalchef for dr.dk, til MediaWatch.


Hos de privatejede streaming-tjenester er der bekymring for konkurrencen, når DR lægger så meget indhold ud til gratis afbenyttelse, men Michael Arreboe pointerer at indholdet jo ikke er gratis, det betales bare over licensen istedet.


DR’s nye streamingtjeneste bliver et katalog over alle deres TV- og radio-programmer, fra alle DR-kanalerne. Så det bliver muligt at gense – eller genhøre – alt.


?Der kommer ikke unikt produceret indhold på DR NU, men brugerne tilbydes en ny dynamisk menu med prioriteret schedulering af alle programmer, der er på DR’s seks flow tv-kanaler, således at de kan se dem, når det passer dem?, lyder det fra Michael Arreboe til MediaWatch.


Udover de aktuelle programmer vil det nye DR NU også byde på pakker efter årstiden. Eksempelvis vil de op til jul også bringe tidligere juleprogrammer, som supplement til de aktuelle.


DR’s nye streaming-portal ventes klar efter nytår.

Annonce