Forside Baggrund

EISA Awards 2013-2014

 


EISA Awards 2013-1014


Årets EISA Awards er offentliggjort, og der er roser til mange kendte. Tjek herunder hvem der hædres på IFA-udstillingen i år.


EISA inddeler elektronikprodukterne i en række kategorier, hvor der for hver kategori sidder en fagjury og bedømmer produkterne. Dem der ender med flest stemmer vinder prisen.


Fagjuryerne hentes fra forskellige specialmagasiner rundt omkring i Europa.


Herunder et udpluk af billeder og omtale af AV-produkter til hjemmet. Læs mere på EISA.eu, hvor der også er præsentationsvideoer af de enkelte produkter. 


NB. Bemærk at beskrivelserne er EISAs.


 


 


 


 Video Awards 2013-2014


 
Galleri: JVC DLA X55R


 


 
EUROPEAN PROJECTOR 2013-2014
JVC DLA-X55RJVC DLA X55R er projektoren til hjemmebiograf-entusiasten, der vil have uovertruffen billedkvalitet til prisen. Projektorens lysstyrke og ægte, umanipulerede kontrast er imponerende, og samtidigt er farvegengivelsen både nuanceret og naturlig. Skarpheden er også i særklasse, takket være JVCs andengenerations “e Shift2”-teknologi, der viser Full HD-indhold med en overraskende detaljerigdom – næsten som Ultra HD – takket være en intelligent udnyttelse af projektorens 1080p LCoS-blok. Installation af JVC DLA X55R er nem og hurtig takket være funktioner som motorstyret horisontal og vertikal lensshift, 2x zoom og objektiv-hukommelse. Der er også udvidede muligheder for kalibrering, plus et godt udvalg af billed-presets. 


Læs nyheden om den her


 


 
Galleri: Loewe Individual 55 Slim Frame


 
EUROPEAN HT SOLUTION 2013-2014
Loewe Individual 55 Slim Frame/3D Orchestra 5.1 ISLoewe har altid stræbt efter at skabe udstyr til hjemmeunderholdningen, hvor man kombinerer topdesign og betjeningskomfort med en audiovisuel kvalitetsoplevelse – og sådan er det fortsat! Det nye Individual 55 Slim Frame TV har ?Active 3D?-afspilning, integrerede PVR- og Smart TV-funktioner, samt individuelle designmuligheder, så man kan tilpasse TVets udseende til dagligstuen. Loewes løsning omfatter også lydsystemet 3D Orchestra 5.1 IS, der er baseret på et sæt trådløse højttalere med omnidirectional udstråling, og med den dedikerede 200W subwoofer som garant for en stærk basoplevelse. Der kræves i øvrigt ikke en separat lydprocessor, for dekodningen klares af TV?et – nemmere kan det ikke være. 


Læs nyheden om det her


 


 


 
OPPO BDP-103EU


 
EUROPEAN HT UNIVERSAL PLAYER 2013-2014
OPPO BDP-103EUOPPO BDP 103EU er en nyskabende Blu ray afspiller, der kombinerer luksuriøs sværvægtskvalitet med et imponerende antal funktioner. Der er to HDMI-udgange, og eksterne kilder kan tilsluttes afspillerens to HDMI-indgange, så man også her får glæde af den avancerede digitale signalbehandling. Det er også nemt at afspille egne mediefiler takket være USB-, Ethernet- og Wi Fi-kompatibilitet. Og man kan afspille specialformater som Super Audio CD og DVD Audio. Man får i det hele taget en topperformance, som understøttes af de omfattende muligheder for brugerjustering. 4K opskalering og HDMI pass-through giver OPPO BDP 103EU en helt central plads i hjemmebiografen, som fødekilde til de nyeste high end displays. 


Læs anmeldelse af den her


 
Galleri: GoPro HERO3 Black Edition


 
EUROPEAN ACTION CAM 2013-2014
GoPro HERO3 Black EditionGoPro Hero3 Black Edition er det mest avancerede action-kamera til dato. Det er robust og kompakt, og vægten er lav. Det er kort sagt den ideelle partner for udendørsmennesket – fra surfere og cykelryttere til dybhavsdykkere. GoPro er både et fotokamera og et videokamera, og det giver brugeren fuld kontrol over, hvordan han laver sine optagelser – takket være bl.a. slow motion, full HD og 4K/Ultra HD med lav billedfrekvens. Black Editions tilbehør omfatter Wi Fi fjernbetjening og undervandshus, samt selvklæbende adaptorer, så man let kan montere kameraet i alle mulige optagesituationer. Trådløs forbindelse til smartphones og tabletcomputere giver mulighed for fjernstyring og monitorering af optagelserne. Med dette kamera kan du lave action-videoer og -stills som aldrig før. Du får nye, fantastiske billedmuligheder. 


 


 
Galleri: JVC GC-PX100


 
EUROPEAN CAMCORDER 2013-2014
JVC GC-PX100Dette er et ægte hybridkamera, der er lige velegnet som Full HD camcorder og som fotokamera. Det er let og kompakt, og det er nemt at bruge. Det er udstyret med en aftagelig søger som supplement til den udklappelige LCD-skærm. Det har optisk billedstabillisering. Og det har to tilbehørssko. Det lysstærke f:1,2-objektiv og den højeffektive CMOS-sensor giver optimal billedkvalitet under dårlige lysforhold. Og muligheden for high speed-optagelser med indtil 500 billeder pr. sekund gør kameraet ideelt slow-motion-optagelser af hurtige motiver. JVCs nyskabende CAM Coach App kombinerer en god redigeringsfunktion med et markeringsværktøj til analyse af sportsoptagelser. Indbygget Wi Fi gør det hurtigt og nemt at dele optagelser via sociale medier, og giver samtidigt mulighed for at styre kameraet via tablet eller smartphone. 


 


 
Galleri: LG 55EA980V


 
EUROPEAN DESIGN TV 2013-2014
LG 55EA980VHvis du vil have et TV der skiller sig ud fra mængden, så er LG’s svagt kurveformede 55EA980W lige noget for dig. Det er en fladskærm som ikke er flad, og det er muliggjort af et tyndt, bøjeligt OLED-panel (Organic Light Emitting Diode). Det revolutionerende nye design får det i øvrigt stilrene og supertynde TV til nærmest at svæve på sin transparente fod med de nærmest usynlige højttalere. Og takket være LGs White OLED teknologi får man billeder med ultrahøj kontrast, dybt sort, levende farver, imponerende hvidt og en ekstremt bred betragtningsvinkel. Man får naturligvis også både 3D og Smart TV funktionalitet. Og det let kurvede design giver en helt ny billedoplevelse. 


 
EUROPEAN PHOTO-VIDEO ACCESSORY 2013-2014
Manfrotto MVH500AHManfrotto MVH500AH er et let og kompakt videohovede med en forskydelig adapterplade, så man både kan arbejde med DSLR-kameraer med kraftige teleobjektiver og med professionelle videokameraer. 


 


 
Galleri: Panasonic LUMIX DMC-GH3


 
EUROPEAN PHOTO-VIDEO CAMERA 2013-2014
Panasonic LUMIX DMC-GH3
Med Panasonic Lumix DMC GH3 får man prisklassens bedste videokvalitet i kategorien for kombinerde still- og videokameraer – ja, selv dyrere kameraeer har svært ved at være med her. Videooptagelserne kan både laves med automatik og med fuld manuel indstilling, så kameraet er lige velegnet til on-location optagelser og optagelser under mere kontrollerede forhold. Samtidigt er Lumix DMC GH3 er et ganske handy stillbilledkamera med et komplet sæt af fotofunktoner, så fleksibiliteten er i top. Populariteten blandt videofotografer skyldes først og fremmest kombinationen af lav vægt og robust design, men også at det er et vejrbestandigt kamera der det passer til et stort udvalg af kvalitetsobjektiver. der giver DSLR-fotografen mulighed for at udbygge sit fotostativ til video for en virkelig overkommelig pris.


 


 
Galleri: Panasonic VIERA TX-P60ZT60


 
EUROPEAN HOME CINEMA TV 2013-2014
Panasonic VIERA TX-P60ZT60
Panasonic TX P60ZT60 er det nye reference-TV i plasmakategorien. Det er bygget op omkring et nyudviklet enkeltglas Studio Master Panel med lav refleksion, som sikrer et klart, skarpt billede, uanset fra hvilken vinkel det betragtes. Skærmens store 60 tommer format giver en ægte biografoplevevlse med dybt sort, fantasisk kontrastomfang og lysstyrke, samt perfekt håndtering af bevægelser i billedet. Farvegengivelsen er rosværdigt neutral, og man kan finjustere billedkvaliteten til perfektion med en række kaliberingsfunktioner på højt professionelt niveau. Ud over den høje billedkvalitet har TX P60ZT60 en række Smart TV funktioner, inklusive trådløs media-streaming og det brugerdefinerede ?My Home Screen?-interface. Skærmens solide mekaniske kvalitet og slanke design er også med til at skabe det gode indtryk. 

 


 
EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014
Philips 65PFL9708Med Utra HD får man fire gange så høj opløsning som Full HD, så Philips 65PFL9708 er fremtidens underholdningsskærm – der allerede er på markedet, og endda til en overraskende overkommelig pris. Indhold i Ultra HD giver billeder med imponerende dybde og klarhed, og takket være TV’s scaler-funktion kommer både Blu-ray, DVD og TV-udsendelser også til at stå ekstra flot. Den høje opløsning betyder desuden, at man kan se 3D med passive briller i fuld kvalitet på den 65 tommer store skærm. Andre billedmæssige fordele er det kraftige og robuste kant-LED-baglys, en fantastisk kontrast og bevægelseskompensation, samt Ambilight Spectra XL, der gør billedoplevelsen endnu større. 


 


 
Galleri: Samsung UE55F8000


 
EUROPEAN SMART TV 2013-2014
Samsung UE55F8000Samsung UE55F8005 er mere end bare et TV, det er hjemmets altfavnende underholdningscenter som giver adgang til et bredt udsnit af media – inklusive dine egne optagelser og materiale fra on demand services. Det er muligt at styre TV?et via håndbevægelser – takket være det indbyggede kamera – og via stemmegenkendelse. Fjernbetjeningen har nemlig en indbygget mikrofon, og den er desuden udstyret med en berøringsfølsom skærm. Man kan også styre TV?et via smartphone og tabletcomputer, og den velorganiserede, nydesignede Smart Hub er baseret på quad core processering, så den er både hurtig og effektiv. Det er derfor let at gå på opdagelse i TV?ets mange funktioner, herunder et kæmpeudvalg af apps, og i de mange film og shows, som bliver foreslået af det epokegørende ?S Recommendation?-system. Samsung UE55F8005 er simpelthen et TV med hjerne! 


 


 
Galleri: Sony BRAVIA KDL-55W905A


 

EUROPEAN TV 2013-2014
Sony BRAVIA KDL-55W905AMed KDL 55W905A lancerer Sony sit nye Triluminos LED display og anden generation af X Reality Pro processoren. Resultatet er en fejlfri billedkvalitet med levende, livlige farver og en bevægelseskompensation, der både klarer sport, film og spil. Man får også en flot lyd, takket være det indbyggede højttalersystem. Et nyt, hurtigt interface gør TV?et nemt at bruge, og det samme gælder for funktioner som NFC enabled fjernbetjening og TV SideView app. En smal aluminiumsramme og en flot fod er med til at give KDL 55W905A en udstråling af kvartsglaskvalitet. Det er et rigtigt godt valg for den krævende forbruger. 


 


 


 


 Audio Awards 2013-2014  


 
EUROPEAN WIRELESS HI-FI HEADPHONE 2013-2014
AKG K935
EUROPEAN HI-FI ACCESSORY 2013-2014
AudioQuest Carbon USB cable
EUROPEAN WIRELESS SPEAKER SYSTEM 2013-2014
DALI KUBIK FREE
EUROPEAN MICRO AUDIO SYSTEM 2013-2014
LG CM3430
EUROPEAN DIGITAL AUDIO PLAYER 2013-2014
Marantz NA-11S1
EUROPEAN USB DAC 2013-2014
Meridian Explorer
EUROPEAN COMPACT HI-FI SYSTEM
Panasonic SC-PMX9
EUROPEAN STEREO SYSTEM 2013-2014
Pioneer PD-50/A-70
EUROPEAN LOUDSPEAKER 2013-2014
Sonus faber Venere 2.5
EUROPEAN HIGH-END AUDIO 2013-2014
T+A MP 3000 HV/PA 3000 HV


 


 


 


 Home Theater Awards 2013-2014


 
EUROPEAN HT SOUNDBAR 2013-2014
Bowers & Wilkins Panorama 2
EUROPEAN PROJECTOR 2013-2014
JVC DLA-X55R
EUROPEAN HT LOUDSPEAKER 2013-2014
KEF E305
EUROPEAN HT HIGH-END 2013-2014
Krell Foundation
EUROPEAN HT SOLUTION 2013-2014
Loewe Individual 55 Slim Frame/3D Orchestra 5.1 IS
EUROPEAN HT UNIVERSAL PLAYER 2013-2014
OPPO BDP-103EU


 


 
Galleri: Philips Fidelio HTL9100


 
EUROPEAN HT INNOVATION 2013-2014
Philips Fidelio HTL9100


HTL9100 fra Philips er ikke en helt almindelig soundbar. Hvis det bliver nødvendigt, kan de aftagelige, batteridrevne sidehøjtalere sættes alle steder i et rum og give ægte ?Surround on Demand? via trådløst signal og de indbyggede Dolby og DTC 5.1 dekodere. Når subwooferen også er trådløs, og der er mulighed for at streame musik via Bluetooth og skabe forbindelser med to HDMI-stik og et ARC-egnet stik, er det hurtigt og nemt at installere. Samtidig har Philips? nye soundbar en udligningssensor, som justerer lyden, afhængigt af om den er sat fast på en væg eller står på gulvet. En energisk, detaljeret lyd og et diskret og smart design gør dette fremsynede og innovative produkt komplet. Tilslut den til dit tv og nyd det.


 


 
Galleri: Sonys STR-DA5800ES


 
EUROPEAN HT RECEIVER 2013-2014
Sony STR-DA5800ES


Sonys receiver-topmodel, STR-DA5800ES, er en design- og kvalitetsmæssig sværvægter, der takket være et forfinet multikanalsystem leverer både filmlyd og musik med levende detaljer og masser af energi. Det er en 9.2-kanals receiver, spækket med funktioner. Den har f.eks. ni HDMI-indgange og tre -udgange, den har asynkron USB-indgang og indbygget netværksswitch. Og som noget helt særligt for en AV-receiver er der mulighed for video-on-demand, via Sony Entertainment Network. Den kraftige audioprocessor gør installationen nem, fordi man kan justere centerhøjttalernes lydstyrke virtuelt via funktionerne Lift Up og Virtual Height. Og man kan afspille både WAV- og FLAC-filer i det stærke 192 kHz/24-bit format. Hertil kommer den smukke og intuitive grafiske brugerflade og den effektive lydkalibrering. Kort sagt: Sony har skabt et inspirerende nyt medlem af sin produktlinje til hjemmebiografen.


 


 


 


 Mobile Devices Awards 2013-2014


 
EUROPEAN MOBILE AUDIO SYSTEM 2013-2014
Harman Kardon Onyx
EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2013-2014
HTC One
EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2013-2014
Huawei Ascend P6
EUROPEAN MOBILE HEADPHONE 2013-2014
JVC HA-FXZ200
EUROPEAN SOCIAL MEDIA PHONE 2013-2014
Samsung GALAXY S4 mini


 


 
Sony Tablet Z


 
EUROPEAN TABLET 2013-2014
Sony Xperia Tablet Z


Selv om den er slank, så er den bestemt ikke svag! Sony Xperia Tablet Z er en af de tyndeste tablets på markedet, men alligevel er den både vand- og støvtæt – og den skulle efter sigende være fuldt funktionsdygtig en meter under vandet i helt op til 30 minutter. Det er en Android 4.1.3 tablet, bestykket med en hurtig quad-core-processor på 1,5 GHz og 2 GB RAM. Den 10,1 tommer store skærm har en opløsning på 1920×1200 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 224 ppi. Der fås versioner med henholdsvis 16 og 32 GB lagerplads, og hvis det ikke er nok, så kan kapaciteten udvides med MicroSD-kort. Man får adgang til alle de nyeste kommunikationsteknologier: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Miracast, Bluetooth, FC og 4G LTE. Der er to indbyggede kameraer, hvoraf det på bagsiden er udstyret med en “CMOS Exmor R”-sensor, som tager stillbilleder med op til 8,1 megapixels og skyder video i fuld HD. Takket være den indbyggede infrarøde port kan man bruge Sony Xperia Tablet Z til fjernbetjening af hjemmets underholdningsudstyr. Den fås i en sort og en hvid. Den er det perfekte valg for alle, der ønsker en unik kombination af design og teknologi.


 


 


 


 Green Awards 2013-2014


 
EUROPEAN GREEN TV 2013-2014
Philips 50PFL5008
EUROPEAN GREEN PHONE 2013-2014
Samsung GALAXY S4


 


 


 


 Photo Awards 2013-2014


 
EUROPEAN PROFESSIONAL LENS 2013-2014
Canon EF 200-400mm F4L IS USM Extender 1.4x
EUROPEAN SLR CAMERA 2013-2014
Canon EOS 100D
EUROPEAN ADVANCED SLR CAMERA 2013-2014
Canon EOS 6D
EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2013-2014
DxO Optics Pro 8
EUROPEAN ADVANCED COMPACT CAMERA 2013-2014
Fujifilm X100S
EUROPEAN ACTION CAM 2013-2014
GoPro HERO3 Black Edition
EUROPEAN PHOTO-VIDEO ACCESSORY 2013-2014
Manfrotto MVH500AH
EUROPEAN CAMERA 2013-2014
Nikon D7100
EUROPEAN ADVANCED COMPACT SYSTEM CAMERA 2013-2014
Olympus PEN E-P5
EUROPEAN TRAVEL CAMERA 2013-2014
Olympus TOUGH TG-2
EUROPEAN PHOTO-VIDEO CAMERA 2013-2014
Panasonic LUMIX DMC-GH3
EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2013-2014
Panasonic LUMIX G Vario 14-140 mm F3.5-5.6
EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2013-2014
Samsung GALAXY NX
EUROPEAN COMPACT SYSTEM CAMERA 2013-2014
Samsung NX300
EUROPEAN ADVANCED CAMERA 2013-2014
Sony Alpha SLT-A99
EUROPEAN COMPACT CAMERA 2013-2014
Sony Cyber-shot DSC-HX50/HX50V
EUROPEAN ZOOM LENS 2013-2014
Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD
EUROPEAN LENS 2013-2014
Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1
EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2013-2014
ZEISS Touit 2.8/12


 


Læs mere på EISA.eu, hvor der også er præsentationsvideoer af de enkelte produkter. 

Annonce