Forside Nyheder

Gamescom: Touch funktionen i Infamous second son fremvist


 


Sucker Punch valgte idag at fokusere deres Infamous Second Son præsentation på PS4 controlleren og de nye muligheder touchpadden giver.


Til næste år er Sucker Punch klar med Infamous Second Son, der indtil videre ligner et af de flotteste spil til PS4. Vi fik i dag en kort gennemgang af spillet, med fokus på PS3 controllerens touchpad.


Vi så bl.a hvordan man skal placere sin finger på touchpadden for at blive scannet. Ideen med dette var ifølge Sucker Punch at føle sig tættere på karakteren i spillet. Derudover kunne touch bruges til silent takedowns, vhor du med fingrene “kvæler fjenden” og endelig så vi, hvordan du kunne løfte ting via touch. Alt i alt små funktioner.


Endelig så vi, hvordan højttaleren i PS4 controlleren fungerede, i hvert fald i Infamous Second Son. Således kom indgående opkald til hovedpersonen ud via controlleren i stedet for via dine normale højttalere – ganske lækker lille detalje. Spillet i sig selv så smukt ud og viste noget af den flotteste next gen grafik vi har set på Gamescom.


 


Læs også


PS4 kommer den 29 november!


Hands on på PS4 controlleren 


Over 1 million har forudbestilt PS4

Annonce