Forside Nyheder

Google Glass er nu også en videoafspiller


 


Nu kan man også se videoer på den lille skærm over øjet på Googles Glass-brille.


Indtil videre har man primært kunnet browse rundt på en række mobilsites og fremvisning af billeder har været den hidtidige største, grafiske oplevelse på Glass.


Men der er netop blevet kastet en ny update ud til de udviklere, der lige nu roder med Glass, og som kan ses rundt omkring i Silicon Valley med brillen på. Med den nye update kommer der en række forbedringer og så altså en videoafspiller. Man kan dog stadig kun kigge på skærmen med det ene øje.


Ud over den nye videoafspiller er der kommet stemmestyring af Evernote- og Path-apperne til Glass, sådan at man kan tage noter på engelsk ved bare at tale ud i luften og lade Glass optage det, man siger.

Annonce