Forside Nyheder

iOS 7 frigives d. 10/9, følger der en iPhone med?

 


 


Noget tyder på at Apple faktisk frigiver den næste iOS 7, på selve dagen hvor de nye iPhones præsenteres. Betyder det et straks-salg af ny iPhone?


Frigivelsen af en ny iOS følger traditionelt set med årets nye iPhone, og derfor var det ventet at Apple ville bruge en del af deres event i september, til også at annoncere iOS 7 til senere.


Men hvis vi skal tro de oplysninger der er lækket via Nuance (se brev herunder), så er det faktisk på selve dagen, den 10. september, at Apple frigiver iOS 7 til download. Det skriver The Verge.


Hvis det er rigtigt, så er der en mulighed for at de nye iPhone-modeller også kommer på gaden d. 10. september, i de første lande.


Det er noget Apple før har gjort med andre produkter, altså sætte dem til salg i samme øjeblik som de er annonceret. Men med iPhone-udgivelserne har der hidtil været indtil flere ugers ventetid, fra præsentation til den var til salg, med kortest tid for amerikanerne.


Udviklingen af iOS 7 afventer lige nu den allersidste test-version, den såkaldte Gold Master, som er sidste led inden den endelige udgave.


 


Læs også


Video af husene til de nye iPhones


Guld iPhone er mere gylden champagne


Spionfoto: Her ligger iPhone 5C til test


Avis: To nye iPhone modeller om få uger


Her er Apple iOS 7


 


 

Annonce