Forside Nyheder

LG vender tilbage til tablets -og smarture


LG har ikke haft held i sprøjten, når det gælder lanceringen af tablets. Men nu prøver de igen.


Sidste år ved denne tid smed LG håndklædet i ringen efter at deres Optimus Pad LTE (bill.) floppede fælt. De satte tablet-produktionen på pause indtil videre. Nu hedder det sig dog fra LG, at der er en ny tablet på vej, sammen med en phablet og et smartur. Den nye tablet hedder V500, er baseret på Android og har en 9.8-tommers skærm.


Og hvis ikke den 5.5 tommer store Optimus G Pro-model er stor nok til folk, så kommer LG også med en 6-tommers phablet, hvis nu nogen skulle have ekstra store hænder.


Mere interessant er det dog, at LG har meldt ud, at de vil lave en telefon, der understøtter Firefox OS, som spreder sig i popularitet på især helt billige telefoner. Det er formentlig et marked, LG gerne vil ind på.


Men mest interessant ? og måske forventeligt ? er det, at LG er på vej med et nyt smartur, der skal konkurrere med dem fra Apple, Samsung og Sony. LG er et af de firmaer, der allerede har haft et smartur på markedet før.


Alle disse informationer kommer fra LGs bulgarske topchef, Dimitar Valev, der har fortalt vidt og bredt om dem i et interview med et lokalt medie.


Han nævnte også, at LG-uret måske ville benytte sig af en fleksibel LCD-skærm. Om han får ret i noget af det, vil tiden vise.

Annonce