Forside Nyheder

Maxi-version af HTC One på vej


Når folk vælger HTC One frem for f.eks. en Samsung GALAXY S4, er det ofte på grund af dens lækre design. Spørgsmålet er, om designet også holder i en maxi-version.


Det spørgsmål får vi dog alle sammen svar på inden længe, for det lader til at HTC er på vej med en stor version af HTC One. Stor som i phablet-størrelse. Skærmen kommer næsten helt op på seks tommer i den nye version, der får navnet HTC One Max.


Telefonen dukkede første gang op på skrift i et lækket dokument fra det britiske teleselskab O2, men nu har det taiwanesiske website ePrice fået opsnappet et billede af telefonen. Den ligner sig selv, bare større, akkurat ligesom Samsungs Note-telefoner ligner GALAXY S-modellerne.


Kinesiske specs


HTC har allerede lanceret en mini-udgave af One, så hvorfor ikke også en større version. Der er sluppet meget få detaljer ud om telefonen, andet end at skærmen er på 5,9 tommer og har 1080p-opløsning. Det burde give en PPI på omkring 373.


De øvrige tekniske specifikationer er sluppet ud for det kinesiske marked, men det er langt fra sikkert, at de bliver de samme i vesten. Men det vi kender til, er en Snapdragon 800 2.3 GHz-chip og et 2,1 MP kamera, der dog har HTCs Ultrapixel-teknologi ombord, så det egentlig MP-tal er tættere på 8.


Derudover skulle der være 2GB RAM til processoren og 16GB til lagerplads, med mulighed for udvidelse med microSD. De kinesiske specs antyder også, at det er en dual-SIM-telefon og at batteriet, der skal til at drive den store skærm, er oppe på 3300 mAh.

Annonce