Forside Produkter HiFi & Surround

Ny Marantz receiver rykker en klasse op
Marantz SR 6008 surround receiver 


Den nye 6-serie af Marantz surround-receivere byder på flere topklasse funktioner, til en mellemklasse pris.


Selv om prisen nærmere er i mellemklassen for 7.1 surround-receivere, så byder SR6008 på et større udvalg af moderne netværkstjenester, som er tilgængelige via en overskuelig brugerflade, oveni den velkendte “Marantz lyd”.


Syv diskret opbyggede udgangstrin på hver 110 W (i 8 ohms belastning) kan levere lyd til selv en fuldt udbygget 7.1-kanalers hjemmebiograf, og surroundprocessorerne Audyssey DSX og DTS Neo:X 7.1 udvider lydoplevelse til at drage fuld nytte af de ekstra kanaler.


Den seneste generation af Current Feedback-forstærkerarkitekturen og Marantz’ eget HDAM-bufferkredsløb giver SR6008 et både magtfuldt og detaljeret lydbillede.


På netværkssiden klarer den Apple AirPlay, internetradio, Spotify og last.fm musikstreaming, samt Windows 8/RT-kompatibilitet. DLNA-understøttelse betyder, at du kan streame din yndlingsmusik fra husets netværksforbundne drev i fuld HD-kvalitet med WAV HD, FLAC HD og Apple lossless. Og koncertoplevelsen forbliver intakt og fri for huller takket være pausefri afspilning.


Der er i alt 7 HDMI-indgange (heraf én på fronten) og to HDMI-udgange. Alle HDMI-indgange understøtter 3D, 4K og ARC (Audio Return Channel). Og er videomaterialet ikke i forvejen højtopløst, kan det opskaleres til Full HD eller 4K for en ultimativ videooplevelse.


InstaPrevue-funktionen gør det muligt at danne sig overblik over alle videoindgangene ved at se samtlige som picture-in-picture på skærmen. Og vil resten af familien lytte til musik eller se video fra en anden kilde inde i stuen ved siden af, kan det lade sig gøre ved hjælp af zone-funktionen.


Som noget helt nyt for prisklassen er SR6008 nu udstyret med de avancerede lydprocessorer Audyssey DSX og DTS Neo:X 7.1, som udvider lydoplevelse med ved hjælp af to ekstra front højttalere, der enten kan anbringes over eller uden for fronthøjttalernes lydfelt. Et andet indbygget Audyssey-patent, MultEQ XT Pro, giver den mest præcise tilpasning af højttalerne til lytterummet.


Udover den medfølgende fjernbetjening, så kan SR6008 også styres via Marantz Remote App (iOS og Android) til smartphone og tablet.


Fås i sort og champagne.


  

Marantz SR 6008 surround receiver


 Marantz SR 6008 surround receiver


 Marantz SR 6008 surround receiver 


 


Pris og tilgængelighed


Marantz SR6008 koster kr. 7.495,-


Importør og forhandler: hififreaks.dk


  TEKNISKE SPECIFIKATIONER – SR6008 NETWORK AV-RECEIVER
HDMI-indgange


6+1


HDMI-udgange


2


4k/3D Pass through / Audio Return Channel (ARC)


Ja


DSD via HDMI support


Ja


Network streaming af audio og foto


Ja


AirPlay / Internet Radio / Spotify / last.fm


Ja


4k-skalering med HD-processering


Ja


HDMI InstaPrevue


Ja


7-kanalers-effektopgivelse (8 ohm, 1 kanal drevet)


7 x 110W


Diskrete opbyggede udgangstrin


Ja


Indgang for pladespiller


Ja


Audyssey DSX


Ja


DTS Neo:X


Ja (op til 7.1)


Pre-outs


7.2ch


Højttalerudgange


9


Audyssey MultEQ XT


Ja


Audyssey Pro ready


Ja


Multilingual GUI & Setup Assistant


Ja


iPhone/iPod-kompatibel UDB-indgang


Ja


Multiroom zones


Support Zone Audio fra HDMI, coax., opt., netværk


1 (inkl. HDMI)


Ja

Annonce