Forside Nyheder

Ny YouTube-app til Android kan multitaske


En af de mere irriterende ting ved YouTube på mobilen er, at man ikke kan lede efter nye videoer, mens man ser en anden video. Men det kan man nu.


I hvert fald, hvis man har en Android-smartphone. Google har nemlig lige lanceret en ny YouTube-app til platformen, der giver mulighed for multitasking. Og det betyder, at du ikke behøver at slukke for én video for at lede efter en anden, og i stedet kan gøre den næste video klar til når den første video slutter. Videoen kører simpelthen videre i hjørnet af skærmen (se bill.), mens du søger.


Men det er ikke det eneste, den nye app kan. Hvis du er en af dem, der bruger YouTube rigtig meget til at høre musik på, så er der også godt nyt. Playlister er nu søgbare, så hvis du ramler ind i en video med en kunstner, du godt kan lide, kan du også finde hele playlister med kunstneren direkte i app?en.


Endelig er brugerfladen blevet justeret til at minde mere om Google Now, og integrationen med Chromecast er blevet mere glat. Opdateringen skulle også komme til andre platforme snart.

Annonce