Forside Indhold og distribution Spil features

Spilanmeldelse: Game & Wario


 


Game & Wario byder på 16 små mini-spil, som primært henvender sig til det yngre publikum i alderen 6-12 år.


Spillene er en broget blanding, både hvad angår genre og kvalitet. Fra bl.a. at stå på ski til at lege pressefotograf og til at samle patchwork puslespil. Der er tale om minispil, som ikke indeholder megen dybde og afveksling.


Alle spillene starter med en kort grafisk intro og så en lille vejledning inden man bliver kastet for “løverne”. Styringen er forskelligt fra spil til spil, men ganske overskuelig og hurtig at lære.Grafisk er spillene holdt i den velkendte Nintendo-stil og er stadig ikke specielt køn og personligt syntes jeg, at den i længden bliver decideret irriterende at se på. Lydsiden er heller ikke noget at råbe hurra for. Nu er spillet formentlig også målrettet det yngre publikum, men mine store pige fandt ingen af spillene særligt interessante, så hun mistede hurtigt interessen og hoppede tilbage til hendes Nintendo 3DS.Man må dog give Game & Wario den kredit, at de benytter samspillet imellem konsollen og kontrolleren bedre end længe set, da hver enkelt spil styres ved hjælpe af bevægelser med kontrolleren eller man benytter Wii´en skærm til noget aktivt fx at spænde buen eller til at bruge som fotolinse i ovennævnte pressefotografspil. Alt i alt er Game & Wario ikke en imponerende samling af mini-spil, men der er da til et par timers underholdning, hvis man er i det rette selskab. Dog er jeg ikke videre imponeret og havde forventet mig en del mere.


Se spillene her


 


Game & Wario er ude nu til Wii U


 


Karakter: 5/10

Annonce:
Forrige artikelBøjeligt display på Samsungs ur-patent
Næste artikelKlumme: De store filmbrag er ved at dø ud
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.