Forside Nyheder

TV 2 inviterer til 25-års fødselsdagsfest

 


Den 1. oktober i år kan TV 2 fejre 25 års fødselsdag, og fejrer det med store shows og fødselsdagsuge.


Lørdag 1. oktober 1988 kl. 17.00 tonede TV 2 for første gang frem på danskernes tv-skærme. Et nyt kapitel i den danske TV-historie, som TV-stationen gerne vil fejre.


Når vi når oktober i år byder TV 2 derfor inden for til en festlig fødselsdagsuge, muntre og rørende tilbageblik, der kulminerer i to store shows, hvor seerne kan komme med som publikum


“Jeg husker selv, hvor meget opmærksomhed der var omkring TV 2s premiere, hvor kanalen helt klart var med til at ændre det danske tv-billede, og der gik jo ikke mange år, før vi var Danmarks mest populære tv-kanal”, fortæller TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup, og fortsætter:


“Danskerne tog TV 2 til sig – og det er med lige dele ydmyghed og stolthed, at vi nu samler en buket af det bedste, vi har, og giver noget igen i en fødselsdagsfest i særklasse”. 


Det ene show vil genopleve de største øjeblikke sammen med musikalske stjerner som Burhan G, Medina, Mads Langer, Tina Dickow, Nabiha og Barbara Moleko. Mød også komiker Andreas Bo, Kongeriget med Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt, De Nattergale og nyd tv-minder ad libitum med store historier og markante personligheder fra TV 2s første kvarte århundrede.


Det andet show er en “Vild med Dans” der rykker ud af det faste studie, for at tage imod 1300 publikummer.


Billetter til de to shows i Odense kan købes på billetnet.dk (her og her)

Annonce