Forside Indhold og distribution Film

Amazon kopierer skandinaviske streamingtjenester
Tag dine film og serier med på farten. Foto: Viaplay 


Amazon kopierer skandinaviske streamingtjenester


Amazon er først med Offline Play, lyder det. Men det er kun i USA de er først på markedet, for det har vi kunnet i Skandinavien længe.


På flere amerikanske medier kan man læse om muligheden for at hente film og serier ned på sin Kindle tablet, hvis man er “Prime Instant Video” kunde. Prime Instant Video er Amazons konkurrent til Netflix.


Men selvom folk er ved at gå i selvsving over den nye funktionalitet, og nogle medier kalder det første streaming-tjeneste med offline mulighed, har de vist glemt at det ikke er alting der kommer først til USA.


Her i Skandinavien er det slet ikke nogen nyhed, det med at hente filmene ned til offline kiggeri.


 


 

Eksempel på download fra Viaplay til iPad (her et afsnit af Robinson Ekspeditionen) 


 


Viaplay og Voddler kan også


Allerede i december 2011 kom streamingtjenesten Voddler med offline adgang, og i oktober 2012 fulgte Viaplay efter. En mulighed de sætter stor pris på at kunne tilbyde.


“Det bliver mere og mere vigtigt, at indhold er tilgængeligt for brugerne når og hvor som helst. Derfor introducerede Viaplay allerede sidste år en offline funktion, så vi kan give brugerne den ønskede fleksibilitet. Og vi ved, at de sætter stor pris på den”, fortæller Bo Bergstedt, der er Country Manager for Viaplay i Danmark til recordere.dk.


Det at tage streaming indhold offline, kendes også fra Spotify, hvor man kan downloade visse musiknumre, og tage dem med på sin smartphone, tablet eller PC.


Offline tilbud på streamingservices må blive det næste store, fordi kunderne kræver adgang til indhold overalt, og mon ikke flere udbydere går i de tanker, så man kan tage endnu mere indhold med på rejsen.


Bruger du offline funktioner på de streamingtjenester du har?

Annonce