Forside Nyheder

Denne smartphone lader op på ti minutter


Fujitsus påstår at deres nye Arrows-modeller kan lades op til en hel dags brug på bare ti minutter.


Fujitsus smartphones er mere udbredte i østen end i vesten, og det er da også i forbindelse med det japanske Softbank Mobiles fremvisning af deres nyeste smartphone-udvalg, at de nye Arrows-modeller er kommet frem i lyset. Softbank Mobile er den tidligere Vodafone-mobiloperatør i Japan.


Den nye Arrows A301F-model er en Android-telefon, der har en speciel, dedikeret oplader med som tilbehør. Det går naturligvis mod trenden om at alle opladere er lavet til micro-USB og derfor kan byttes ud med hinanden. Men det betyder til gengæld, at telefonen kan lades op til en hel dags batteriforbrug på bare ti minutter, hvis man altså skal tro Fujitsu og Softbank.


Der sidder et 2600 mAh-batteri i telefonen, og det er jo ikke fordi det er så usædvanligt. Alligevel mener Fujitsu og Softbank at kunne levere tre dages batterilevetid på en enkelt opladning, til trods for at Arrows A301F har en femtommer-skærm i 1080p, et 13 MP kamera og en SnapDragon 800 MHz-processor ombord.


Hvis nogen skal til Japan snart, så udkommer telefonen til december.

Annonce