Forside Nyheder

Her er hvad vi ved om Sonos PLAY:1

Billederne af PLAY:1 viste sig at være af en tidlig prototype. Vi har derfor valgt ikke at vise billederne her mere, da modellen i form og design dermed kan afvige fra den endelige udgave.Den stiblede linje viser formen på PLAY:1 set fra bunden.


 


Sonos er på vej med PLAY:1, en lille ny højttaler, der får funktioner ingen Sonos-enhed har haft før.


Sonos PLAY:1 er en Sonos-afspiller, der kommer til at supplere de eksisterende PLAY:3 og PLAY:5, men som samtidig får nye funktioner ikke set før på Sonos.


Herover ses det klistermærke der kommer i bunden, den stiblede linje viser omridset. Det hak der er bagpå forneden vurderes at være der kablerne går ind/ud.


Der er touch knapper i toppen, så både musik-afspilning og volume op/ned kan styres uden brug af fjernbetjening. Men ellers vil den kunne indgå i et Sonos system som det kendes fra de øvrige afspillere.


Men som noget nyt for Sonos, hvis rygterne ellers taler sandt, så vil PLAY:1 også kunne bruges som stand-alone streaming-højttaler, med direkte trådløs overførsel fra smartphone, tablet eller computer via DLNA.


PLAY:1 kommer her til efteråret og ventes at koste omkring 1.500 danske kroner (ca. 200 US dollars).


 


Se også: Sonos PLAY:1 dukker op i butik

Annonce