Forside Nyheder

HP giver lommeregneren touch

 


Lommeregneren er ikke helt erstattet af andre smart-enheder endnu, og er du mere til den ægte vare så er HP klar med en ny touch-model.


HP Prime Graphing Calculator er en grafisk lommeregner, med farvedisplay og multi-touch LCD, målrettet såvel studerende som lærere og gadgetelskere.


Studerende som bruger HP Prime grafisk lommeregner får adgang til værktøjer og apps, der løfter lommeregneren op på et helt nyt niveau. Det integrerede værktøjssæt inkluderer f.eks. en Advanced Graphing app og HP Solve, der er en tidsbesparende app som gør det muligt at lagre ligninger og løse variabler.


Desuden har lommeregneren et indbygget Computer Algebra System (CAS), som kan aktiveres eller de-aktiveres for hver app, hvis det ønskes.


Drej, flyt og ændrer komplicerede grafer og geometriske billeder – blot med et fingerstrøg.   


Kan kobles sammen med computeren via WiFi eller USB, og det giver flere muligheder for at skabe, redigere og sende apps, programmer og information fra deres egen PC til HP Prime lommeregneren. Der følger også en emulator med til PC, der kan det samme som den rigtige lommeregner.


Designet er sort og børstet stål. 


 


Pris og tilgængelighed


HP Prime Graphing Calculator fås i Danmark fra slutningen af september.


Den vejledende pris bliver kr. 1.100,-

Annonce